Privat rengøring primært i Odense og i Nordfyns Kommune, men jeg dækker også resten af Fyn efter aftale.

Rengøring:

  • Privat rengøring
  • Familierengøring og oprydning
  • Hovedrengøring
  • Tømning og rengøring af dødsboer
  • Kontorrengøring

Leder du efter et rengøringsfirma?

Hos IdéRent tilbyder jeg en grundig og fleksibel rengøring, som jeg tilpasser dit behov.

Jeg udfører rengøringsopgaver for private og mindre erhverv, ligesom jeg også påtager mig flytterengøringer. Jeg tilbyder min hjælp til institutioner, virksomheder, boligselskaber, tømning og rengøring af dødsbo.

Rengøringsopgaver for private tilbydes som almindelige hustandsrengøringer, som kan udføres i intervaller der aftales med den enkelte kunde. Er der virkelig behov for at komme grundigt rundt i krogene tilbyder jeg også hovedrengøringer. For alle aftaler kommer jeg personligt og aftaler med hver enkelt hvad der skal laves. Jeg tilbyder også andet end rengøring hos private kunder: Eksempelvis vask og reparation af gardiner, vask og småreparationer af tøj, skifte pærer og batterier, hænge billeder op og vaske vinduer, og meget mere. Spørg bare ind.

Familierengøring kan indeholde, oprydning, rengøring, der kan være behov for at jeg kommer hver dag, eller et par gange om ugen, og rydder op efter morgenmaden, fylde og/eller tømme opvaskemaskinen, sætte en vask over/eller hænge op, rydde legetøj væk, lufte ud, gå en tur med hunden, skifte kattebakken, alt hvad en familie kunne have brug for i hverdagen, en blanding af opgaver lige efter jeres behov.​​

Husk at disse ydelser er fradragsberettigede.

Kontakt mig for at høre nærmere.​​

Skal jeg sende et tilbud til dig?

Ønsker du at få tilsendt et tilbud eller har du blot et spørgsmål, så skriv venligst til mig her. Du hører fra mig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal jeg ringe dig op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gi' mig et kald
​eller send mig en mail​

Telefon: 27 24 88 02

E-mail: liselotte@iderent.dk

Firmaoplysninger

Solsiden 30,
​5274 Veflinge

CVR: 41069430

Om IdéRent

​Leder du efter et rengøringsfirma? Hos IdéRent tilbyder jeg en grundig og fleksibel rengøring, som jeg tilpasser dit behov. Jeg udfører rengøringsopgaver for private, institutioner, det offentlige, boligforeninger og små og store virksomheder.

Sociale medier​